Voetverzorging tegen eelt en kloven

Schenk aandacht aan je voeten met de voetverzorging van Feetpoint. Ga kloven en eelt tegen en krijg vederzachte voeten.

  • Verbetering van de belaste huidstructuur
  • Bijzonder effectieve werking voor diabetici
  • Speciaal multiverzorgingscomplex

Voetverzorging voor zachte voeten

Dagelijks hebben je voeten veel te verduren. Door ze goed te verzorgen blijven je voeten gezond en in topconditie. De producten van Feetpoint werken effectief tegen voetproblemen zoals kloven en eelt.

De werking

De kloven crème kan door iedereen gebruikt worden. Het is vooral geschikt om scheuren en kloven in de huid tegen te gaan en te voorkomen. Ook voor een extreem droge, schilferige, dunne en rode huid kan de crème gebruikt worden.
Voor mensen met diabetes kunnen problemen aan de voeten die ontstaan door een slechte doorbloeding, langdurig voorkomen worden.

 

Klovenwonder is makkelijk in gebruik. Het kan meerdere keren per dag worden aangebracht, afhankelijk van de behoefte. Breng een dun laagje aan op de huid van de voeten. Ook kan de crème ’s nachts worden aangebracht in twee lagen.
Kijk voor de volledige gebruiksaanwijzing op www.feetpoint.nl

 

Klovenwonder

Dagelijks hebben je voeten veel te verduren. Door ze goed te verzorgen blijven je voeten gezond en in topconditie. De producten van Feetpoint werken effectief tegen voetproblemen zoals kloven en eelt.

Speciaal Voetbad

Het heerlijke Speciaal Voetbad met eeltverzachtende extracten reinigt, verzacht en verzorgt de huid van de voeten. Door de combinatie van de ingrediënten ureum en Aloë Vera is het voetbad perfect te gebruiken als eeltweker en als verzorgend voetenbad. De vochtinbrengende werking in combinatie met de eeltwekers, maken dit voetenbad uitermate geschikt voor een probleemhuid.

De werking

Het voetenbad kan door iedereen gebruikt worden. Het is vooral geschikt voor vermoeide voeten, voeten met kloven, zweetvoeten en voor de droge en schrale huid. Voor mensen met diabetes kan het voetenbad in combinatie met de klovencrème de juiste verzorging bieden om complicaties langdurig te voorkomen.

Het Speciaal Voetbad kan op twee manieren gebruikt worden.
Wordt het gebruikt als voetenbad, dan wordt een kleine hoeveelheid toegevoegd aan lauw water om de voeten vervolgens een aantal minuten in te weken.
Wordt het gebruikt als eeltweker, breng het Speciaal Voetbad dan aan op de voeten. Laat dit een paar minuten inwerken.
Kijk voor de volledige gebruiksaanwijzing op www.feetpoint.nl

Partner worden van Feetpoint?

Wil jij de producten van Feetpoint graag verkopen of gebruiken? Neem contact op voor meer informatie!

Reseller worden van syNeo en Feetpoint?

Bent u geïnteresseerd in het verkopen van syNeo producten of Feetpoint producten in de Benelux? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.