syNeo


Dé deodorant tegen overmatig zweten en zweetlucht!

De beste deodorant voor mannen en vrouwen tegen (overmatig) zweten en een onaangename zweetlucht! De anti-transpirant werkt tot wel 5 dagen optimaal.

  • Bescherming tegen zweet(lucht) vanaf de eerste toepassing
  • Hoge huidtolerantie door de actieve stoffen
  • Dermatologisch getest, vrij van parfum en veganistisch


Ga naar de website

De beste producten tegen zweten

Zweten is natuurlijk. Het zorgt ervoor dat de lichaamstemperatuur geregeld wordt. Maar zweet onder de okels en op de handen, kan zorgen voor onaangename situaties. Wat nou als er een oplossing is tegen zweetplekken en een nare zweetlucht? Die is er! syNeo 5 deodorant en syNeo Dry Hands zorgen voor droge oksels en handen.

syNeo 5 deodorant

De deodorant van syNeo 5 is er in pompspray en roller. Beide varianten beschermen even goed tegen (overmatig) zweten en een nare zweetlucht. Door de samenstelling van ingrediënten is de anti-transpirant bijzonder effectief. De toevoeging van allantoïne en panthenol beschermen de huid tegen irritatie en uitdroging. De pompspray is voldoende voor 40 toepassingen. De roller is geschikt voor wel 70 toepassingen.

De werking van de anti-transpirant

Werk de deodorant al vanaf de eerste keer gebruiken?
Ja, de deodorant werkt al vanaf de eerste keer. syNeo 5 heeft geen inwerkperiode. Vanaf de eerste toepassing is de deodorant tot 5 dagen betrouwbaar.
Is de deodorant veilig te gebruiken?
Ja, de deodorant onderdrukt de werking van de zweetklier niet. De zweetklier wordt niet afgesloten, maar in doorsnede verkleind. Dit zorgt ervoor dat de klieren minder zweet kunnen afscheiden. De functie van het zweten wordt niet aangetast.
Is de deodorant te gebruiken voor ieder huidtype?
Ja, de deodorant is geschikt voor alle huidtypes. Dit komt doordat de deodorant geen parfums of natuurlijke oliën bevat. Door de speciale samenstelling van ingrediënten neemt de kans op een allergische reactie aanzienlijk af.

Bekijk en bestel de syNeo 5 deodorant

Dry Hands

Ervaar jij ongemak door zweet handen? Dan biedt de Dry Hands de perfecte uitkomst. Deze crème beschermt effectief en langdurig tegen zweet handen. Dit is perfect voor als je regelmatig mensen moet aanraken of als je goede grip wilt houden tijdens het sporten.
De combinatie van de ingrediënten tannine en allantoïne zorgen voor droge handen tot wel een aantal uur!
De flacon is geschikt voor wel 120 keer gebruik.

De werking van de Dry Hands

Hoe beschermt Dry Hands tegen zweten?
De crème bestaat uit verschillende ingrediënten die samen zweten tegengaan. Zo bevat de crème tannine. Deze stof heeft een adstringerende werking en zorgt ervoor dat zweetvorming wordt tegengegaan.
Hoe lang werkt de Dry Hands
Hoe lang de deodorant werkt is afhankelijk van de intensiteit van het zweten. Ga je sporten, dan kan het nodig zijn om de crème na 2 uur opnieuw aan te brengen. Bij minder intensief zweten, kan de werking enkele uren aanhouden.

Bekijk en bestel de Dry Hands

Partner worden van syNeo?

Wil jij de producten van syNeo graag verkopen of gebruiken?
Neem contact op voor meer informatie!

Direct contact opnemen